November 16-án kedden késő délután az anatómia előadóban Gál Tünde párkapcsolati tréner, face to face coach és ifjúsági-gyermek coach „Szellemi környezet-szennyezés” előadására került sor.

Sajnos manapság a TV-ből, újság-ból, internetről/facebookról, rádióból és mindenféle plakátról, egyéb elektronikus médiából érkező hír- és információ-áradatban nő fel minden gyerek, de a felnőttek is ebben élik mindennapjaikat. A nagy tapasztalattal rendelkező előadó nő példákkal fűszerezve mutatta be azokat a tényezőket, amelyek az elménket, szellemi kapacitásunkat leterhelik, ezáltal a lelki- és testi funkcióink működését megzavarhatják, krónikus fáradtságunkat okozhatják. Szó esett a telefon, a televízió, az internet/facebook károsító hatásairól, a családi-, baráti kapcsolatok átalakulásáról valamint az ideálisnak nem mondható munkahelyi légkör szervezetünkre és személyiségünkre gyakorolt hátrányos hatásairól.

A coach javaslatokat fogalmazott meg a szellemi leterheltség elkerülése érdekében, és kitért az önbizalomhiány okainak, következményeinek problémakörére is.
A közönség tagjai érdeklődéssel hallgatták végig az előadást, és mindenki a saját maga számára fontos üzenetet vitte magával útravalóul.